Selecteer een pagina

Els Roosenbeek & Kees Kamsteeg

Teamcoaching - Persoonlijke Coaching

Wij bieden teambuilding met diepgang: een op maat gemaakt traject, waarbij oog en oor is voor elk teamlid.
Doordat de twee begeleiders samen de workshop begeleiden is de sessie intensiever en is de waarneming verdubbeld. Hierdoor bereiken wij een hogere effectiviteit in een kortere periode. Zodoende zullen de teamleden korter van de werkvloer af zijn.
De begeleiders hebben jarenlange ervaring en verschillen van karakter waardoor teamleden zich altijd veilig voelen bij minimaal één van de begeleiders.

Daar waar veelal een bedrijf door coaches of begeleiders overhoop gehaald wordt, streven wij er naar onduidelijkheden boven water te halen, om te leren gaan met zwaktes en hier een deugd van te maken en de positieve en sterkte kanten van een individu en het team naar boven te halen.
Doordat wij geen vaste methode handhaven maar maatwerk bieden, ontstaat er geen onrust binnen de organisatie, terwijl uw bedrijf wel op een positieve wijze in beweging komt.
Ons doel is een diversiteit aan onderwerpen bespreekbaar maken waardoor begrip, waardering voor en vertrouwen in elkaar ontstaan. Door het afsluiten met een gezellige activiteit zullen alle deelnemers met een goed gevoel huiswaarts gaan.

Teamcoaching met 2Work4U

In onze ontwikkelingstrajecten streven wij naar een hoge effectiviteit. Mede daarom krijgt elke deelnemer, voorafgaand aan de eerste ontmoeting, een vragenlijst die hij/zij anoniem invult. Hierdoor krijgen wij een eerste indruk van de personen, het team als totaal en wat er speelt binnen het bedrijf, zonder aanziens des persoons.

Wacht niet langer. Neem vandaag nog contact met ons op!