Selecteer een pagina

Teamcoaching met 2Work4U

In onze ontwikkelingstrajecten streven wij naar een hoge effectiviteit. Mede daarom krijgt elke deelnemer, voorafgaand aan de eerste ontmoeting, een vragenlijst die hij/zij anoniem invult. Hierdoor krijgen wij een eerste indruk van de personen, het team als totaal en wat er speelt binnen het bedrijf, zonder aanziens des persoons.

Alle teamleden zijn even belangrijk. Samen bepalen zij de sfeer in uw organisatie. Met onze aanpak wordt elk teamlid aangespoord zijn of haar krachten te ontwikkelen en onduidelijkheden boven water te krijgen. Daardoor zullen teamleden tot nieuwe inzichten komen, die ten goede komen aan het bedrijf.

De sessie wordt altijd afgesloten met een gezellige activiteit, waarbij het vooral de bedoeling is dat er gelachen wordt. Het doel van deze activiteit is mede elkaar nog beter te leren kennen waardoor wederzijds begrip en waardering wordt gecreëerd. Deze activiteit zal in overleg met de opdrachtgever gekozen worden.

De opdrachtgever ontvangt een evaluatie welke wij met u bespreken en waarbij wij advies eventueel uitbrengen.
Daarnaast zullen er drie momenten zijn na de teamcoaching waarop wij met het team bijeenkomen om de ontwikkelingen te bespreken en hen te begeleiden.
Waar behoefte is, is er ook ruimte voor individuele coachingsgesprekken

Coaching tijdens Corona

Met de komst van het Coronavirus in maart 2020 is ook de wijze van “samenwerken” veranderd binnen organisaties. Samen-werken werd thuis-werken waardoor het onderlinge contact tussen collega’s al snel afnam.
Uit een door 2Work4U uitgevoerd onderzoek op Linkedin (september 2020) bleek dat 36% van de respondenten “binding met collega’s” mist.

Wacht niet langer. Neem vandaag nog contact met ons op!