Selecteer een pagina

Corona veranderde onze manier van "samen werken"

Met de komst van het Coronavirus in maart 2020 is ook de wijze van “samenwerken” veranderd binnen organisaties. Samen-werken werd thuis-werken waardoor het onderlinge contact tussen collega’s al snel afnam.
Uit een door 2Work4U uitgevoerd onderzoek op Linkedin (september 2020) bleek dat 36% van de respondenten “binding met collega’s” mist.
Het leidinggeven is sterk veranderd van direct contact en coaching-on-the-job in online controle en contact via Teams. Een direct fysiek persoonlijk contact wordt steeds meer gemist.
De coaching door 2Work4U is er juist op gericht onderling vertrouwen en communicatie te versterken.
Zeker in deze tijd van crisis is het als leidinggevende van belang je organisatie wendbaar en veerkrachtig te laten zijn en om te kunnen gaan met nieuwe veranderingen die we niet eerder hebben beleefd.

Doordat onze coachingstrajecten al langere tijd in de buitenlucht plaatsvinden was onze werkwijze al “coronaproof” voordat er sprake was van een pandemie.
Voor het overige werken wij volgens de richtlijnen van het RIVM.

Teamcoaching met 2Work4U

In onze ontwikkelingstrajecten streven wij naar een hoge effectiviteit. Mede daarom krijgt elke deelnemer, voorafgaand aan de eerste ontmoeting, een vragenlijst die hij/zij anoniem invult. Hierdoor krijgen wij een eerste indruk van de personen, het team als totaal en wat er speelt binnen het bedrijf, zonder aanziens des persoons.

Wacht niet langer. Neem vandaag nog contact met ons op!